MASO WEST s. r. o. je výrobcem a dodavatelem čerstvě opracovaného masa ze Šumavy, uzenářských výrobků a specialit a lahůdkářských výrobků studené a teplé kuchyně vč. zajištění distribuce obědů.
Produkty z vlastní výroby distribuuje v rámci celé České republiky a nabízí v síti vlastních prodejen.
Nabídku společnosti doplňuje cateringový servis.
1. Vepřové koleno bez kosti vařené v
kyselém zelí s jalovcem, kmínem a bobkovým listem, zahuštěné strouhaným
bramborem. Příloha - bramborové nočky. 
Ingredience: 
vepřové koleno bez kosti 0,900 kg 
zelí kysané 0,900 kg 
voda pitná - dle potřeby 
sůl 0,003 lg 
cukr 0,080 kg 
kmín 0,003 kg 
bobkový list 0,002 kg 
jalovec 0,002 kg 
brambor 0,100 kg 
sádlo škvařené 0,100 kg 
cibule čerstvá 0,200 kg 
Postup: 
Opláchnuté vykostěné vepřové koleno rozdělíme na porce á 150g, do hrnce vložíme
zelí společně s kolenem, přidáme sůl, kmín, bobkový list a jalovec a zalijeme
vodou. Vaříme cca 1,5h. Syrové brambory nastrouháme najemno a opatrně vmícháme
do kastrolu s kolenem a zelím. Necháme přejít varem a dochutíme solí a cukrem.
Takto upravené koleno se zelím podáváme s bramborovými nočky přelité zpěněnou
cibulkou na sádle. 
2. Bramborové nočky 
Ingredience: 
syrové brambory 1,200 kg 
vejce 2 ks (0,080 kg) 
mouka hrubá 0,500 kg 
sůl 0,020 kg 
solamyl 0,100 kg 
Postup: 
Syrové brambory nastrouháme, vymačkáme vodu, přidáme mouku, vejce, solamyl, sůl
a promícháme. V ruce či pomocí lžíce tvarujeme noky, které uvaříme v mírně
osolené vodě cca 10 - 12 minut. Uvařené noky přendáme do ledové vody a necháme
lehce zatáhnout. Poté přendáme do misky. Takto připravené noky můžeme ihned
podávat, popř. společně s cibulkou a sádlem lehce zarestujeme.